Ženske Domov Kontakt
Povečaj pisavoPomanjšaj pisavo Natisni to stran
Prva stran > Storitve in rešitve > Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin

S pravilno zasnovano in kvalitetno spletno trgovino lahko občutno povečate prodajo vaših izdelkov in razbremenite prodajno osebje.

Izdelava uporabnikom prijaznih in uporabnih spletnih trgovin za prodajo vaših izdelkov ali storitev. Pri nas izdelane spletne trgovine vsebujejo vse funkcionalnosti sodobnih spletnih trgovin, ki pripomorejo uporabnikom pri njihovi odločitvi za nakup v spletni trgovini. Preveč (nepotrebnih) funkcionalnosti in s tem prevelika količina informacij uporabnika namreč prej odvrne od nakupa kot pa pripomore k nakupu.

Za koga je primerna spletna trgovina Boomerank Shop?

Boomerank Shop spletna trgovina je primerna za vsa podjetja, ki so se odločila za prodajo svojih izdelkov ali storitev preko spleta, saj omogoča enostavno in učinkovito prodajo do nekaj tisoč izdelkov.

Naši naročniki se zavedajo, da instant spletne trgovine z množico nepotrebnih funkcionalnosti ne prinašajo željenih rezultatov. Spoznali so, da je lahko prodajno učinkovita le skrbno načrtovana, profesionalno oblikovana in h kupcu usmerjena spletna trgovina.

Spletna trgovina Boomerank Shop je še posebej primerna za podjetja, ki uporabljajo informacijski sistem DataLab Pantheon, saj nudi možnost njune neposredne povezave. V tem primeru se vsi podatki o izdelkih črpajo neposredno iz Pantheona, prav tako pa se tudi naročila kupcev samodejno prenašajo v Pantheon, s čimer odpade vsakršno podvajanje dela pri urejanju spletne trgovine in sprejemanju naročil.
Za potrebe poslovanja s poslovnimi partnerji (B2B trgovina) boomerank Shop podpira tudi možnost implementacije pogodbenih cenikov, kar pomeni da posamezni poslovni partner (če je prijavljen v sistem) med pregledovanjem vaše ponudbe vidi točno njemu prilagojene cene.

Prednosti spletne trgovine Boomerank Shop

Glavna prednost spletne trgovine Boomerank Shop je, da potencialnih kupcev ne zasuje s preveliko količino informacij. Kupcu ponudimo le tiste informacije, ki mu pomagajo priti do cilja - opraviti nakup.

Ostale prednosti spletne trgovine Boomerank Shop:

Za več informacij nam pošljite sporočilo ali nas pokličite na telefonsko številko 041 254 742.

Storitve in rešitve

Storitve in rešitve
  
Reference
  
Kontakt
  
O nas
 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se