Ženske Domov Kontakt
Povečaj pisavoPomanjšaj pisavo Natisni to stran
Prva stran > Storitve in rešitve > CMS sistem za urejanje spletnih strani

CMS sistem za urejanje spletnih strani

Boomerank CMS je uporabnikom prijazen, enostaven in zmogljiv sistem za nadzor in urejanje spletnih strani.

S pomočjo CMS sistema za urejanje vsebin lahko naročniki sami urejate vsebine na spletni strani in imate popoln nadzor nad dogajanjem na vaši spletni strani. Za uporabo sistema Boomerank CMS zadošča že osnovno poznavanje pisarniških programov kot je npr. MS Word. Vašo spletno stran lahko urejate kadarkoli in od kjerkoli, potrebujete le brskalnik (npr. Internet Explorer ali Firefox) ter vaše uporabniško ime in geslo.

Kaj omogoča Boomerank CMS sistem za urejanje spletnih strani?

S pomočjo sistema za urejanje spletnih strani Boomerank CMS lahko preko grafičnega (WYSIWYG) urejevalnika enostavno urejate vse vsebine na vaši spletni strani, urejate področja, novice, slike, galerije, datoteke, e-novice in podobno. Modularna zasnova omogoča, da dodamo nove ali preuredimo obstoječe module s katerimi zadovoljimo specifične potrebe vaše spletne strani.

Boomerank CMS sistem omogoča tudi natančno in sprotno spremljanje dogajanja na vaši spletni strani s pomočjo statistike obiskov, statistike iskanja po straneh, spremljanja prejetih sporočil in povpraševanj ter podobno.

Za potrebe spletnih trgovin vsebuje CMS sistem tudi poseben modul za urejanje izdelkov v katalogu in spremljanje ter obravnavanje prejetih naročil.

Prednosti sistema Boomerank CMS

Za več informacij nam pošljite sporočilo ali nas pokličite na telefonsko številko 041 254 742.

Storitve in rešitve

Storitve in rešitve
  
Reference
  
Kontakt
  
O nas
 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se